Recenzie: DJ George A. & El Nino @Club Stage – Alba Iulia

In data de 1 februarie ne-am deplasat de la Cluj la Alba Iulia pentru a participa la evenimentul organizat de cei de la Club Stage. Invitatii serii au fost DJ George A. cu Back to the Future 2020 Tour, iar noaptea, in jurul orei 03:00, El Nino a avut un moment artistic alaturi de DJ Gaga si Dragos Miron.

Publicul a fost oarecum divizat, o parte au venit pentru petrecerea in sine iar altii au ajuns strict pentru concertul sustinut de El Nino, una peste alta clubul aproape a atins capacitatea maxima.

DJ George A. a tinut publicul in priza inca de la inceput, ringul de dans fiind neincapator. Acesta a transmis foarte multa energie, drept dovada e chiar vlogul facut de el de la Cluj si Alba Iulia.

Tarziu in noapte, mai precis la ora 03:00, El Nino acompaniat de Dragos Miron si Dj Gaga, a sustinut un concert de aproximativ 45 de minute. Tot atunci s-a facut si un fel de schimb in public, ascultatorii artistului s-au aliniat in primele randuri pentru a fi cat mai aproape de scena. Printre piesele cantate amintim urmatoarele: “Cum petrecem noi”, “30 de grame”, “Sezon”, “Alin Bahaos” etc. Dragos Miron a cantat si el o bucata proprie, “Noapte” fiind alegerea artistului.

Nici nu am simtit cum s-a scurs timpul, asa cum a spus El Nino la final, “Ce e frumos trece repede”. Petrecerea a continuat pana la ora 05:00, cand usile clubului s-au inchis.

In continuare va lasam cateva imagini surprinse de Andreea Enache:

 

Distribuie

Comments

comments