Cedry2k lansare “Sfintii Inchisorilor” (recenzie/poze)

Spuneam undeva la inceputul anului ca 2014 va fi unul dintre cei mai prolifici pentru hip hop-ul romanesc. Anul marilor concerte, anul marilor lansari si, iata, anul marilor reveniri.

Fara a sta deloc pe ganduri, cea mai rasunatoare revenire este aceea a mult apreciatului Cedry2k – omul care ne-a facut pe multi rapperi, omul a carui voce a reusit sa ne deschida ochii, mintea, sufletul si sa ne faca pielea de gaina in repetate randuri. Dovada a celor spuse fiind faptul ca Silver Church a devenit neincapator, artistul fiind nevoit sa tina doua concerte consecutive pentru a satisface cele mai bine de 1500 de suflete ce s-au adunat din timp in fata clubului.
La nici 45 de minute de la deschidere, Biserica era plina, cateva sute de oameni asteptau cu nerabdare aparitia maestrului pe scena.
Dupa un warm-up antrenant marca de Dj Grewu și Tecko Star si o deschidere oferita de Urbankart, Stripes & Dragos și El Nino aparitia pe scena, dupa aproape doi ani, a lui Cedry2k a facut publicul sa “explodeze”.
Reactia multimii a fost covarsitoare atat la piesele vechi, pe care toata lumea le fredona impreuna cu artistul, cat si la piesele de pe noul album, care “au pus pe jar” fiecare celula a sistemului nervos.
Marea surpriza a serii au fost cele doua piese – doua colaborari inedite, in care pe refren am putut auzi vocea lui Connect-r.
Pe intreg parcursul show-ului, Cedry2k a fost dublat de Stres si de Euforic, iar la platane prezenți au fost Dj WicKeD, Grigo și Tecko Starr. Invitati precum Carbon si Sisu au completat atmosfera electrizanta dintr-o seara de duminica, ce va ramane in memoria iubitorilor de rap pentru multa vreme.
Martori ai unui concert incendiar, declaram cu sinceritate ca sentimentul trait cu incape in aceste cuvinte simple. Pentru a impartasi, intr-o oarecare masura, aceasta experienta cu voi, va lasam in compania unor imagini suprinse in cadrul evenimentului.

 

Foto creditNeagudenis Photography

Distribuie

Comments

comments