theJam #2 – B.U.G. Mafia | Nane | Chimie | Keri & Serafim | Unu, Doi | Vlad Dobrescu | 27 martie @ Colectiv (poze / recenzie)

În această vineri, 27 martie 2015, în Colectiv a avut loc cea de-a doua ediţie theJam care a promis să fie eticheta celor mai tari evenimente de hip-hop din România. theJam #2 nu ne-a dezamăgit, ba din contră, ne-a arătat nouă, celor care am fost la prima ediţie theJam, că acest format de evenimente despre care încă putem spune că este unul relativ nou va deveni din ce în ce mai interesant cu fiecare ediţie.

Seara a început cu o demonstraţie de Battle MC, de tip tag team de această dată, care i-a avut ca participanţi pe: Neli & Bonel, MC Jena & Shobo, Goro & Cosmo şi Psihotrop & Oscar. Atmosfera a fost întreţinută de KREM iar beat-urile au fost puse de DJ Serbănesku.

În jurul orei 12 a debutat seria de concerte mult aşteptată. Unu, Doi (Cumicu & Ais The Chef) au spart gheaţa şi ne-au reamintit că sunt nişte ,,scriitori nemuritori”.
Serafim a urmat pe scenă alături de Keri. Acesta ne-a încântat cu mai multe piese extrase de pe viitorul său material ,,Imaginarium” precum binecunoscutul single ,,Damasc”. Mai târziu i s-a alăturat şi Chimie, nu doar pentru a cânta ,,Fraţii praştie” împreună ci şi pentru a filma videoclipul acestei piese alături de noi, cei care am fost prezenţi la theJam#2, lucru care s-a lăsat cu tot publicul strigând ,,bis” entuziast.

După ce piesa s-a auzit din nou, spre deliciul publicului, Chimie a preluat controlul scenei şi au răsunat atât piese extrase de pe albumul ,,De la zei la cimpanzei” cât şi piese mai recente precum ,,Cum o dau”.

Încă două nume de pe listă ce au rămas să-și facă apariția şi un public din ce în ce mai nerăbdător. Nane a găsit o modalitate de a ne captiva şi ne-a făcut să pierdem noţiunea timpului prin melodiile sale scrise din suflet.

Ultima apariţie a serii şi cea mai aşteptată a fost B.U.G. Mafia. Clubul a devenit dintr-o dată mult prea mic odată ce veteranii au urcat pe scenă. Timp de o oră au răsunat piese care au ridicat toate mâinile în aer şi pe care le-am fredonat cu toţii, momentul încheiându-se într-un mod memorabil cu piesa ,,O poveste fără sfârşit”.

De warm-up şi after party s-a ocupat Vlad Dobrescu.

Cei care au fost prezenţi la eveniment au avut plăcerea de a afla protagonistii următoarei ediţii. Un lucru este clar, a fost o seară pe care nu o va uita nimeni prea curând şi aşteptăm cu nerăbdare theJam#3!

Distribuie

Comments

comments